Huurdersnetwerk Amsterdam zoekt bestuursleden

Logo van het Huurders Netwerk Amsterdam

16 september 2024

Ben jij huurder of zoekende naar een huurwoning in de Gemeente Amsterdam? Heb je belangstelling voor volkshuisvesting? Bestuurservaring? Lees dan verder: het interim-bestuur van Huurdersnetwerk Amsterdam (HNA) is op zoek naar een nieuw bestuur.

Het HNA is een al zeer actieve maar toch ook verse vereniging die belangen behartigt van huurders van en woningzoekenden naar zowel sociale als commerciële huurwoningen in de stad. Het HNA zoekt een nieuw bestuur: een voorzitter (geschatte inzet ca. 6 uur per week), secretaris (ca. 4 uur/week), penningmeester (ca. 4 uur/week) en algemene bestuursleden (ca. 2-4 uur/week). Een vrijwilligersvergoeding voor deze functies is beschikbaar.

Een kandidatencommissie komt graag in gesprek over jouw geschiktheid en motivatie en draagt daarna geselecteerde kandidaten voor aan de Algemene Ledenvergadering van HNA. Bekijk hier de website van het HNA. Het interim-bestuur stuurt je vooraf graag de profielen toe die door de ALV zijn vastgesteld. Vraag ze aan bij de secretaris via fgersteling@gmail.com of de voorzitter via HNAivzJanhuib@Blans.info. Bellen (evt. inspreken) is sneller: 0654796025. Aanmeldingen zijn ook direct welkom via het mailadres van de secretaris, graag uiterlijk 23 september 2024.

Artikel delen:

!WOON