Gemeente Amsterdam organiseert cursus verduurzamen voor VvE’s

03 oktober 2024

Ben je eigenaar van een appartement in Amsterdam? En is jouw VvE zich aan het oriënteren op verduurzamen van het gebouw? Geef je dan op voor de cursus van de gemeente Amsterdam over het verduurzamen van de VvE.  

In november organiseert de gemeente cursussen voor Amsterdamse VvE’s. In drie sessies word je ondergedompeld in het thema verduurzaming en krijg je praktische handvatten voor het ontwikkelen van een plan van aanpak voor jouw VvE. Interesse? Meld je snel aan, want vol is vol.

Data

Op maandag 11, 18 en 25 november van 15.00 tot 17.00 uur of van 19.00 tot 21.00 uur. De locatie is de Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdokskade 143 (vergadercentrum, zesde etage).  Voor zowel de middag- als de avondcursus zijn er 10 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Meld je snel aan door een email te sturen naar vve.wonen@amsterdam.nl. Wees er snel bij want vol is vol!

Verduurzamingsadvies

In 170 geselecteerde buurten biedt de gemeente gratis verduurzamingsadvies voor VvE’s waar onderhoud van het gebouw en de woningen hard nodig is. Een onafhankelijke adviseur onderzoekt de mogelijkheden om energie te besparen of zonnepanelen te plaatsen. Op basis van het aantal appartementen en het bouwjaar van het VvE-gebouw zijn er verschillende adviezen mogelijk. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie.

Let op: Alleen VvE’s uit de 170 geselecteerde buurten komen in aanmerking voor een gratis verduurzamingsadvies. VvE’s uit niet-geselecteerde buurten kunnen alleen deelnemen aan de cursus.

Artikel delen:

!WOON